Το ΒΙΟΣΑΜΟΣ αποτελεί τον πρώτο παραγωγό βιο-οργανικών προϊόντων στη Σάμο ( λαχανικά, ελαιόλαδο και ελιές )
Τι είναι το Καλησπέρα σας, Επικοινωνώ μαζί σας εκ μέρους του www.culturenow.gr. Μετά από τηλεφωνική συνομιλία που είχαμε με τον κ. Παπασταματίου, συμφωνήσαμε σε χορηγία επικοινωνίας για το φεστιβάλ μέσω του site μας. Θα ήθελα να μου δώσετε &! #941;να email για να σας στείλω το λογότυπό μας και στη συνέχεια να μου στείλετε κι εσείς το υλικό σας και banner για να ανεβάσουμε στο site. Θα περιμένω νέα σας! Ευχαριστώ πολύ, Αθηνά Πούλιου, 210 6801557 ΒΙΟ-ΣΑΜΟΣ
Εδώ και 8 χρόνια, ο Ιωάννης Ταλαιπώρου από τον Παγώνδα της Σάμου, καλλιεργεί τα χωράφια του σύμφωνα με βιο-οργανικές μεθόδους, οι οποίες τελούν υπό συνεχή έλεγχο από έναν οργανισμό, τον ΔΙΟ, αναγνωρισμένο τόσο σε κρατικό όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Το ΒΙΟ-ΣΑΜΟΣ αποτελεί τον πρώτο παραγωγό βιο-οργανικών προϊόντων στη Σάμο ( λαχανικά, ελαιόλαδο και ελιές ) και έχει τη δυνατότητα να σάς προμηθεύσει με τα παραπάνω προϊόντα. Τα προϊόντα αυτά είναι αναγνωρίσιμα από αυτοκόλλητο, το οποίο αποτελεί και εγγύηση συνεχούς ελέγχου.

Το ΒΙΟ-ΣΑΜΟΣ επιθυμεί να συμβάλλει στην διάδοση και στη Σάμο της συνεχώς αυξανόμενης, στην Ελλάδα και στην Ευρώπη οργανικής βιοκαλλιέργειας.
ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ ΜΑΣ!

Τι σημαίνει ΒΙΟ;
Τα προϊόντα βιοκαλλιέργειας είναι προϊόντα Ζωής για τον άνθρωπο και παράγονται σε αρμονία με τη φύση.

Τα λαχανικά και το ελαιόλαδο παράγονται με μια ειδική βιο-οργανική μέθοδο έντασης εργασίας , χωρίς χημικά πρόσθετα, λιπάσματα ή εντομοκτόνα. Ταπροϊόντα βιοκαλλιέργειας δεν περιέχουν επικίνδυνες για την υγεία ουσίες και μάς πείθουν με την ελκυστική τους εμφάνιση και την πλούσια γεύση τους.

ΓΙΑΤΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΒΙΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ
Για να είναι τόσο η βιοκαλλιέργεια όσο και τα προϊόντα της όντως ΒΙΟ και για να δικαιολογούν την τιμή τους, υφίσταται η παραγωγή πολλές φορές, σε ετήσια βάση, ελέγχους και μόνον μετά απ? αυτούς αποκτά για περιορισμένο χρονικό διάστημα το δικαίωμα διάθεσης των προϊόντων.

ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ
Στη Σάμο τα βρίσκετε στο Σούπερ Μάρκετ ΚΟΥΡΟΣ στο Ηραίο και στο Βαθύ στο Σούπερ Μάρκετ  ΒΑΖΑΑR.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Τα προϊόντα βιοκαλλιέργειας είναι αποδεδειγμένα πιο υγιεινά και περιέχουν περισσότερη θρεπτική ενέργεια. Όσον αφορά τα τρόφιμα, αυτό που θα πρέπει να μάς ενδιαφέρει είναι όχι η ποσότητα αλλά η ποιότητα. Και για τον λόγο αυτό είναι τα προϊόντα αυτά λίγο ακριβότερα.

Όλοι, όσοι υποστηρίζουν τα προϊόντα βιοκαλλιέργειας, συμβάλλουν στην αναδιοργάνωση και τη διατήρηση του φυσικού μας περιβάλλοντος.

Η βιοκαλλιέργεια εμπλουτίζει το έδαφος χωρίς να το επιβαρύνει και καθιστά περιττή τη χρήση λιπασμάτων, εξοικονομώντας ενέργεια. Συμβάλλει δε στην προστασία του πλανήτη και εξασφαλίζει τις επερχόμενες γενιές.
Copyright © bio-samos.gr biosamos.gr
Ιωάννης Ταλαιπώρου
www.bio-samos.gr Το ΒΙΟΣΑΜΟΣ αποτελεί τον πρώτο παραγωγό βιο-οργανικών προϊόντων στη Σάμο ( λαχανικά, ελαιόλαδο και ελιές )
GB
GR
DE
Ιωάννης Ταλαιπώρου
www.dionet.gr
www.dionet.gr
ecofestival 2003